Què fem

Ens hem especialitzat en la música a la carta per a bodes, celebracions i actes d’empresa. Ajustem l’ampli repertori que tenim fruit de la nostra dilatada experiència i elaborem adaptacions de les cançons que us agradaria tenir encara que no les haguem tocat mai, ja sigui música clàssica, música pop, música rock, música per a B.S.O, …

Una part important de la nostra tasca és atendre les peticions dels clients i assessorar quines cançons i quins músics serien els més adients per al seu event.

Per als més exigents, podem quedar uns dies abans del seu esdeveniment i fer un simulacre (amb el timing ja acordat del seu event) amb les seves cançons interpretades a piano solo, per tal d’ajustar al màxim els fragments musicals que més els hi agrada als moments concrets que han triat.

 

cerimònia civil o religiosa

La cerimònia és un dels moments més màgics de l’enllaç. En som conscients, i per això us volem ajudar a triar, decidir o resoldre els dubtes que pugueu tenir en referència a les cançons escollides pel vostre event.

Avui en dia, en la majoria de celebracions ja siguin civils o religioses, hi predomina l’alternança de peces clàssiques, cançons pop i música de bandes sonores. És per això que nosaltres intentem adaptar cada cançó i la seva durada en funció del moment que pertoca dins de la celebració o event.

Tot i que moltes parelles ja tenen una idea important de les cançons que els hi agradaria per a la seva boda, cal tenir present els diferents protocols que existeixen de cerimònia religiosa o civil.

Per aquest motiu nosaltres aconsellem disposar d’aquest guió estructural de la cerimònia des d’un bon principi per decidir millor quines cançons escollir i en quins moments serien més adients. Aquest guió estructural (on contempla les parts de la cerimònia) us pot ajudar des d’un bon inici a organitzar i pactar millor els moments del vostre event amb la persona que oficiï l’acte, ja sigui un mossèn, un regidor o d’altres.

Als nostres clients els hi facilitem aquests guions.

aperitius/cocktails

La música en aperitius, recepcions o cocktails és sinònim de festes amb glamour, events de categoria, celebracions importants… En aquest moment de la boda, de caràcter més relaxat on els convidats es saluden i es coneixen, la música ens ajuda a gaudir sensorialment d’una manera més complerta del moment que estem vivint.

Entre les opcions que oferim destaquem:

Ensemble de música clàssica, Grup de swing/jazz, Grup de soul/pop, Dj Chillout, Dj Electronic & House.

Dj Chillout

Dj Electronic & House

events

Participem en diferents events coorporatius, actes d’empresa, concerts, entrega de premis, …aportant els millors professionals en funció de les diferents demandes que rebem.