Músics

Portarem al vostre event l’agrupació de músics que més il·lusió us faci. La podreu triar o confeccionar com vosaltres vulgueu, ja sigui en funció de la quantitat de músics que necessiteu o els diferents instruments que us agradarien. Fins i tot, en les ocasions on no tingueu clar quina agrupació podria ser la més encertada (ja sigui pel nombre de músics, timbre dels instruments, cançons…) musicaboda t’ajuda a decidir i t’aconsella quin conjunt de músics seria el més adient per a que la vostra festa esdevingui un èxit, sigui quin sigui el vostre pressupost.

Així i doncs, podreu disposar de música en diferents moments de l’event; ja sigui únicament a la cerimònia o l’aperitiu, o fins i tot si és en els 2 moments, cerimònia i aperitiu. Els músics podran ser els mateixos o escollir una agrupació personalitzada per a cada moment.

Dins de les opcions més escollides pels nostres clients destaquem:

Cerimònies · civils / religioses

Aperitius · jazz / swing / soul

Aperitius · chillout

Afterhours · electronic / house

Amplificació

Per obtenir un millor resultat sonor i que el so arribi fins a l’últim convidat de l’església, jardí o del recinte concret del vostre event, disposem de diferents sistemes d’amplificació professional per a gaudir millor en tot moment de la música que heu escollit. Cada equip de so pot adequar-se a les necessitats de cada event.

Pack · cerimònia + aperitiu

Es pot contemplar la opció de packs obtenint així un descompte en el preu final. Cal estudiar el pressupost i tenir en compte si la cerimònia i aperitiu són dins del mateix recinte o en llocs diferents , si s’utilitza els mateixos músics o diferents, etc…

Preus

En funció del tipus d’event, quantitat de músics, repertori escollit, equip de so… el pressupost pot variar. Consulteu-nos.